Manager Horeca en Lid MT (1,0 fte)
Heb je een passie voor het creëren van het ultieme dagje uit? Ben jij een geboren horecaleider? Zie jij jezelf werken op een unieke plek, tussen de dieren? Dan is dit de perfecte vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een fulltime Horeca Manager. In deze functie ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor alle horeca op ons park en ben je lid van ons Managementteam.
Ouwehands Dierenpark Rhenen heeft als missie om in een wereld waar de relatie tussen mens en natuur onder druk staat bewondering voor de natuur te stimuleren en mensen aanzetten tot nadenken en handelen. Het dierenpark biedt een unieke combinatie van bedreigde en interessante dieren, educatie en entertainment en werkt actief mee aan natuurbescherming en natuurbehoud.
De horeca binnen Ouwehands Dierenpark bestaat uit diverse restaurants en kleinere horeca locaties. In ons Jungle Restaurant worden ook verschillende evenementen, congressen, vergaderingen, etc. georganiseerd voor bedrijven en particulieren.
Binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar een Manager Horeca m/v (38 uur per week)
Als Manager Horeca ben je verantwoordelijk voor de horeca-afdeling en het team van medewerkers. De focus hierbij ligt op het realiseren van een optimale gastvrijheid, culinair aanbod en commercieel resultaat. Als Manager Horeca maak je beleid voor alle met de afdeling verband houdende zaken, zoals assortiment, opslag, inkoop, kwaliteit. Verder maak je ook deel uit van het MT en hebt vanuit die hoedanigheid c.q. je eigen vakdeskundigheid, invloed op de gehele beleidsvorming van de organisatie. Je wordt aangestuurd door de algemeen directeur van Ouwehands Dierenpark en werkt nauw met hem samen.
Je belangrijkste taken zijn:
- Direct aansturen en motiveren van een drietal assistent-managers, een Chef Kok, 2 coördinatoren en een zestal supervisors;
- Toezien op voortgang en kwaliteit, stellen van prioriteiten en oplossen van zich voordoende problemen;
- Opstellen van rapportages en evaluaties ten aanzien van operationele bedrijfsvoering, projecten, huidige en toekomstige kosten;
- Afstemmen met de afdeling Sales omtrent omvangrijke evenementen, zorg dragen voor de beschikbaarheid van operationele randvoorwaarden om evenementen te faciliteren;
- Formuleren van de gewenste kwalitatieve en kwantitatieve bezetting, voeren van functioneringsgesprekken en maken van afspraken ter verbetering. Toepassen van de personeelsinstrumenten;
- Onderhandelen over leveringsvoorwaarden, condities en het assortiment met bestaande en nieuwe leveranciers. Onderhouden van relaties met leveranciers;
- Voeren van werkoverleg en afstemmen van relevante knelpunten, ontwikkelingen e.d.
- Bevorderen van een positieve interne samenwerking binnen de eigen afdeling, maar ook met andere afdelingen, zodanig dat de informatieoverdracht en afstemming optimaal plaatsvinden.
Functie eisen:
- HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal vijf jaar relevante werkervaring binnen de Horeca;
- Inzicht in trends en ontwikkelingen op het gebied van horeca in de dagrecreatie;
- Op strategisch als tactisch niveau kunnen acteren;
- Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en bij voorkeur ook in de Engelse taal.
Competenties:
- Coachen
- Organisatiebewustzijn
- Innovatief
- Gastgerichtheid
- Onderhandelen
Wij bieden:
- Een inspirerende natuurlijke werkomgeving;
- Een afwisselende en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid;
- Een passend salaris conform Dierentuin CAO;
- Een gezellige personeelsvereniging, die het hele jaar door verschillende activiteiten organiseert;
- Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een NVD pas, waarmee je gratis naar verschillende dierentuinen kunt.
Wil jij onze nieuwe collega worden en voldoe je aan bovenstaande eisen? Stuur dan je brief en CV naar personeelszaken@ouwehand.nl. Neem bij vragen contact op via telefoonnummer: 0317-650200
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.